Az Akácia vendégház Bükkszéken várja a pihenni vagy kalandozni vágyókat!

A mesés táj

Bükkszék a Bükk és a Mátra hegység találkozásánál, Egertől 25, Parádtól 13 km-re található. Innen palackozzák a SALVUS gyógyvizet. Ez a bükkszéki gyógyvíz ivókúra esetén gyomorhurut, gyomorsav túltengés, bélrendszeri és cukorbetegségeknél javasolt. Fürdőkúra esetén mozgásszervi betegségekre ajánlott.

Bükkszéken gyógy- és élményfürdő működik. A fürdő fedett és szabadtéri medencékkel, nagy stranddal, élménymedencékkel, csúszdákkal és óriáscsúszdával üzemel egész éven át. A csodálatos, csendes táj pihenésre, kirándulásra, túrázásra is kínál kitűnő lehetőségeket.

A fürdő a vendégháztól kb. 550 m-re (ezen a rövidebb útvonalon 56 lépcsős ereszkedőn lehet lejutni a fürdőhöz), az ABC 850 m-re vagy 1100 m-re (útvonaltól függően), a fürdő az ABC-től 600 m-re található. Autóval ezek a távolságok csupán 2-3 percet vesznek igénybe.

Az Akácia vendégház

A három szintes vendégház 4 lakószobájában összesen 12 személy komfortos szállását biztosítja, teljesen felszerelt konyhával, nagy étkezővel, 4 fürdőszobával. Pótágy, illetve gyermekágy bármelyik szobában elhelyezhető. A konyhában gáz és villany főzőhelyek állnak a vendégek rendelkezésére. Az egész épületben korlátlan Wi-Fi internetszolgáltatás élvezhető. Az erkélyi kilátás, a kerti kávézgatás, a nappali bográcsozás, vagy az estéli rostélyosozás teszi teljessé a vendégház által nyújtott lehetőségeket. A tiszta, friss hegyi levegő, a csendes békés táj egyedülálló kikapcsolódási élményt és feltöltődést eredményez. Akár több napra, akár egy hosszú hétvégere tud elszakadni a mindennapokból, az Akácia vendégház várja Önt és kedves társaságát.

Gyalogos út a Bükkszék-i termál és gyógyfürdőhöz

A vendégháztól a fürdőig el lehet jutni több úton is, akár gyalogosan is. Gyalog mindössze 550 méter a távolság. Szép, megnyugtató és látványos tájon keresztül vezet a járás, kényelmes tempóval akár 10-15 perc alatt meg lehet érkezni a fürdőbe. Az alábbi képsorozaton ez az út látszik:

Szállásunkat célpontként megfelelőnek fogja találni ha:

  • - egy csendes, nyugodt , mesés természeti környezetre vágyik, ahol a nap folyamán bármikor kiülhet a kertbe vagy az erkélyre, vagy sétálgatna a környéken
  • - akár naponta szeretné a helyi, közeli fürdőt látogatni
  • - mozgalmasabb, aktívabb kikapcsolódásra vágyik, kalandozna és bejárná a környék adta bővebb lehetőségeket (az álltalunk javasolt lehetőségekről ízelítőt talál a lehetőségek menüpont alatt)