Bérelhető vendégszobák:

2 FEKVŐHELYES VENDÉGSZOBA (- Pipacs nevű szoba):

Ha a könnyű és biztonságos járkálás az elsődleges, akkor a földszinti szoba a legmegfelelőbb! A szobában 2 fekvőhely található.
Közvetlen a bejárat mellett található a földszinti vendégszoba. Akadály mentesen mozoghat a helységekben, úgymint konyha, fürdőszoba, ebédlő és saját szoba. Kimondottan idősebbek számára vagy picibabás vendégeink számára ajánljuk ezt a vendégszobát.
3 FEKVŐHELYES VENDÉGSZOBA SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL (-Zöldalma nevű szoba):

Felső emeleti lakosztály külön fürdőszobával! A szobában 3 fekvőhely található.
Ha szeretne gyönyörködni a kilátásban, igényli a saját fürdőszobát, akkor ez a szoba legmegfelelőbb az Ön és közvetlen társasága számára.
4 FEKVŐHELYES VENDÉGSZOBA SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL ÉS ERKÉLLYEL (-Kék Nefelejcs nevű szoba):

Felső emeleti lakosztály külön fürdőszobával és erkéllyel! A szobában 4 fekvőhely található.
Ha szeretne gyönyörködni a kilátásban, vágyik az erkélyen eltölthető relaxácós pillanatokra és kávézásokra, meghitt beszélgetésekre, igényli a saját fürdőszobát, akkor ez a szoba legmegfelelőbb az Ön és közvetlen társasága számára
5 FEKVŐHELYES VENDÉGSZOBA, CSALÁDI LAKOSZTÁLY (- Mályva nevű szoba)

Külön fürdőszobával, óriási erkéllyel rendelkező vendégszobánk az első emeleten várja a pihenni vágyókat!
Az itt elszállásolt vendégek teljes komforttal tölthetik el napjaikat. A szoba egyterűvé vállik egy másik társ-szobával L alakban, ami bővíti a térséget. A lakosztály így nagyon kényelmesen 5 fekvőhelyes. A reggeli ébredéskor, vagy a nap bármely szakaszában az erkélyi kávézgatás és kilátás varázslatos időtöltést kínál.